Norsk Roland er det beste patruljeførerkurset du kan delta på. Du drar ikke på Norsk Roland hvis trenger et deilig avslappende leirliv, men bli med hvis du vil lære alt som er å lære om praktisk og teoretisk speiding samtidig som du blir kjent med andre speidere fra hele Norge. 

På Norsk Roland er programmet fullpakket. Avansert leirbygging, leirplanlegging og kyndig patruljeledelse på leir. Avansert førstehjelp, knuter og spleis. Planlegging, natur og friluftsliv, kjennskap til speiding i Norge og utlandet, patruljen på haik, programtips og mye mer. Dette skal du gjøre sammen med patruljen din. 

Vi kan love at du vil komme hjem med inspirasjon og ideer til speidermøter, turer og leirer. Etter å ha deltatt på Norsk Roland er du blitt en bedre patruljefører! 

Norsk Roland er et av våre mest tradisjonsrike kurs. I 2019 blir det arrangert for 133. og 134. gang.

Prisen er 2 500 kr. 75% av kursavgiften blir refundert til speidergruppa hvis det søkes om Frifondstøtte. Vanligvis er det gruppeleder som søker. Det kan også søkes om 50% reisestøtte. Husk å søke innen 1.oktober.

Tid: Leiren starter 22. juni, og alle må senest være på Horve 2 klokka 13:00. Og vi er ferdig til kl. 14:00 29.juni. Meld deg på fellestransporten via nettskjema som påmeldte deltakere vil få på e-post. 

Mer informasjon om reisen vil komme senere, det vil bli satt opp fellestransport fra Stavanger. 

Viktig om reise: Fellestransporten koster 300 kr tur/retur i tillegg til kursavgiften, dette betales sammen med kursavgiften til konto 3000.16.88487. Merk innbetalingen med «NoRo 133 + fellestransport» og deltakerens navn. Meld fra til kursleder dersom det skulle bli forsinkelser eller endringer underveis. 

 

Påmelding til NoRo 133 

 

hentet fra kmspeider.no