Velkommen til kretsting

Kretstinget er Rogaland KFUK-KFUM-speidernes viktigste beslutningsorgan. Her stakes kursen ut for det neste året og den er det du som delegat som beslutter. Derfor er det viktig at du forbereder deg godt ved å lese sakspapirene grundig.

Vi ønsker at du skal reise inspirert og begeistret hjem fra årets kretsting. Kretsstyret, dirigentskap, ansatt og andre har lagt til rette for det. Og så er det opp til deg og din egen motivasjon. Velkommen til en aktiv deltakelse under kretsting 2020, og til å være med å påvirke Rogaland KFUK-KFUM-speidere sin framtid!

Adresse for dagen: Svend Foyns gate 1, 4019 Stavanger

Sakspapirer

Sakspapirende blir publisert fortløpende etter 1. februar. Det vil også være mulig å laste ned sakspapirene som PDF. Sakspapirer vil ikke bli delt ut. Det kommer presentasjon av kandidater som stiller til valg, og annen praktisk informasjon.

Gruppene oppfordres sterkt til å sende sine aktuelle representanter på Krets PF-ting som holdes 24.-26. januar i Melsheia. Dette er viktig arrangement som sørger for demokratiopplæring og påvirkning i organisasjonen, og fokuserer spesielt på aktuelle saker som angår aldersgruppene. Patruljeførertinget velger to representanter til kretstinget.

Stille til valg?

Medlemmer og grupper er invitert til å komme med forslag til alle verv. Kretsens informasjonskanaler er blitt brukt. Valgkomiteens medlemmer vil i tillegg utfordret gruppene i flere runder til å komme med forslag.

Det skal velges nytt kretsstyre ( visekretsleder, to styremedlemmer, samt to varaer). Valgkomiteen består av Erika Berle (leder), Hugo Eugen Hernes, Magrete Tendenes Ruud, Øystein Johnsrud.

Informasjon om kretsting sendt gruppene 25.11.2019