Innhold på kurset

14+ LEIRLIV handler om patruljeledelse på leir. Har du lyst til å lære mer om hvordan det er å være på leir? Skal du og gruppen din på leir til sommeren, eller kanskje vil du bare være beredt til å kunne være en ressurs på leirer i årene fremover? Da er dette det perfekte kurset for deg!

14+ LEIRLIV er et grunnleggende kurs om det du trenger å vite før du skal ha patruljen med på leir. Deltakerne bor i telt eller lavvo på tildelt patruljeområde. Du vil lære om leirbygging, matlaging, sosialt fellesskap og patruljeledelse på leir, deltakelse og leirbål. 14+ leirliv er en trygg, morsom og sosial mini-leir hvor du får god veiledning fra lederne. 

Hvem passer kurset for?

14+ leirliv er et forberedelseskurs som anbefales på det varmeste for speidere som går på ungdomskolen og har fullført minst ett patruljeførerkurs. Kurset passer for deg som har litt eller ikke så mye leirerfaring fra før, men som har lyst til å klare deg mest mulig på egenhånd i patruljen på leir til sommeren. Kurset er åpent for speidere (i ungdomskolen) fra andre kretser.

Påmelding

Påmelding er lukket. Påmeldingen er bindende.

Deltakeravgift

Prisen er 1250 kr per deltaker. Husk å merke innbetalingen med navn på speider og kurs. Reisekostnader kommer i tillegg.