Ikke gå glipp av speiderfestivalen 13.–15. september! For deg født i '11–'09.

Om arrangementet

Pefftival er den største, årlige speiderfestivalen. Der kan du møte speidere fra hele landet og delta på kule aktiviteter med andre speidere på samme alder som deg. Helgen kommer til å inneholde spennende aktiviteter og workshops, konsert og leirbål. Pefftival er et arrangement av og for ungdommer. Speiderne bor i telt på leirområdet og spiser sammen med de andre deltakerne i et stort mattelt.

Årets tema

Årets tema er 110 - brannvern og brannsikkerhet. Programmet vil være fullt av aktiviteter med fokus på å tenne brann, å slukke brann, å forebygge og behandle brannskader og mye mye mer. Etter Pefftival vil du sitte igjen med mye kunnskap, og vi kan garantere at du reiser hjem med følelsen av å ha hatt en spennende og morsom helg sammen med andre!

Har du spørsmål om Pefftival, kan du kontakte oss på e-post: post@kmspeider.no.

Årets band

Du kan glede deg til en rå konsert med Yellowroots på Pefftival! Bandet har spilt på flere festivaler tidligere, og låta deres "Peanut" har blitt trukket fram som "best akkurat nå" av radiokanalen P3. I sommer slipper Yellowroots debut-albumet sitt, så det blir nok av sanger å lære seg til konserten! 

Her kan du høre Yellowroots på P3 Urørt.

Født i '08 eller tidligere? Bli med i Pefftival-staben!

Ønsker du å være med i staben? Fyll inn skjema her, så vil du snart få beskjed om du har fått plass i staben. 

Foto: Lars Røraas