Innhold på kurset

14+ LEIRLIV handler om patruljeledelse på leir. Har du lyst til å lære mer om hvordan det er å være på leir? Skal du og gruppen din på leir til sommeren, eller kanskje vil du bare være beredt til å kunne være en ressurs på leirer i årene fremover? Da er dette det perfekte kurset for deg!

14+ LEIRLIV er et grunnleggende kurs om det du trenger å vite før du skal ha patruljen med på leir. Deltakerne bor i telt eller lavvo på tildelt patruljeområde. Du vil lære om leirbygging, matlaging, sosialt fellesskap og patruljeledelse på leir, deltakelse og leirbål. 14+ leirliv er en trygg, morsom og sosial mini-leir hvor du får god veiledning fra lederne. 

Hvem passer kurset for?

14+ leirliv er et forberedelseskurs som anbefales på det varmeste for speidere som går på ungdomskolen og har fullført minst ett patruljeførerkurs. Kurset passer for deg som har litt eller ikke så mye leirerfaring fra før, men som har lyst til å klare deg mest mulig på egenhånd i patruljen på leir til sommeren.

Påmelding

Påmelding, bruk skjema nederst på siden.
Påmeldingsfrist fredag 13. august 2021.- Påmeldingen er bindende.

Deltakeravgift

Prisen er 1000 kr per deltaker. Det sendes faktura til gruppen i etterkant av kurset.

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Politiattest

Alle i stab og ledere som skal være med på 14+ LEIRLIV med deltakere som er under 18 år må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til post@rogalandspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 17 år eller eldre og vil være stab på 14+ LEIRLIV? Se utlysningen og søk her.

Miniatyrbilde: Halvard Strømme Wersland
Toppbilde: Halvard Strømme Wersland