Innhold på kurset

14+ LEIRLIV handler om patruljeledelse på leir. Har du lyst til å lære mer om hvordan det er å være på leir? Skal du og gruppen din på leir til sommeren, eller kanskje vil du bare være beredt til å kunne være en ressurs på leirer i årene fremover? Da er dette det perfekte kurset for deg!

14+ LEIRLIV er et grunnleggende kurs om det du trenger å vite før du skal ha patruljen med på leir. Deltakerne bor i telt eller lavvo på tildelt patruljeområde. Du vil lære om leirbygging, matlaging, sosialt fellesskap og patruljeledelse på leir, deltakelse og leirbål. 14+ leirliv er en trygg, morsom og sosial mini-leir hvor du får god veiledning fra lederne. 

Hvem passer kurset for?

14+ leirliv er et forberedelseskurs som anbefales på det varmeste for speidere født '08-'05. Kurset passer for deg som har litt eller ikke så mye leirerfaring fra før, men som har lyst til å klare deg mest mulig på egenhånd i patruljen på leir til sommeren.

Påmelding

Påmelding, bruk skjema nederst på siden.
Påmeldingsfrist onsdag 31. mars 2021.

Deltakeravgift

Prisen er 1000 kr per deltaker. Det sendes faktura til gruppen i etterkant av kurset.

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Politiattest

Alle i stab og ledere som skal være med på 14+ LEIRLIV med deltakere som er under 18 år må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til post@rogalandspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 17 år eller eldre og vil være stab på 14+ LEIRLIV? Se utlysningen og søk her.

Miniatyrbilde: Halvard Strømme Wersland
Toppbilde: Halvard Strømme Wersland