Speidere elsker å gå på tur og tenne bål. Uavhengig av årstider, vær og føreforhold så pakker vi sekken og vandrer ut i vår vakre natur. I skogen, på fjellet eller langs sjøen – vi har alle våre favoritt. En ting er sikkert: når det er tid for rast er det også tid for bål!

14+ mat er kurset for deg som vil lære mer om å lage mat ute i det fri. Det vil bli kursing i forskjellige måter å lage mat på bål, i kokegrop, på kokeapparat. I tillegg til å lære om hvordan du lager mat vil du også lære om ernæring og hygiene. Selvfølgelig blir det også en del lek og moro.

 

Hvem: Speidere i alder 14-17 år

Hvor: Melshei speiderhytte

Når: 30. oktober -1. november 2020

Pris: 900,-

Antall plasser: 16 stk (maks 4 stk fra samme gruppe)

Frist for påmelding: 14. oktober 2020

Faglig ansvarlig: Katine Stensland