Innhold på kurset

Sykkelen er lett å ha med seg på tur, og gir en helt ny frihet til deg som ønsker å oppleve naturens fantastiske opplevelser. I tillegg er sykkel et miljøvennlig alternativ. Sykkelen brukes som fremkomstmiddel på 14+ SYKKEL OG FISK. Fisking er utrolig spennende. Man vet aldri hva som kommer til å skje, hvor mye og hvor stor fisk man får. Det er utrolig fint å få være ute i natur og gjøre noe aktivt i stedet for å sitte inne og spille dataspill.

Hvem passer kurset for?

14+ SYKKEL OG FISK anbefales på det varmeste for speidere født '08-'05. Kurset passer for deg som har har interesse for sykkel og fisking.   

Påmelding

Påmelding, bruk skjema nederst på siden.
Påmeldingsfrist fredag 28. mai 2021

Deltakeravgift

Prisen er 700 kr per deltaker. Det sendes faktura til gruppen i etterkant av kurset.

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Politiattest

Alle i stab og ledere som skal være med på 14+ SYKKEL OG FISK med deltakere som er under 18 år må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til post@rogalandspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 17 år eller eldre og vil være stab på 14+ SYKKEL OG FISK? Se utlysningen og søk her.

 

Miniatyrbilde: Ole Norland