Denne turen er for jenter som er født i '05-'03. 

Innhold på turen
I 2019 arrangerer vi jentetur til London. Denne turen er for aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding. Vi skal blant annet besøke det internasjonale speidersenteret Pax Lodge hvor vi vil møte speidere fra hele verden, være med på et lokalt speidermøte, dra på musikal, marked og oppleve mye annet av det London har å by på. 

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. 

Det vil bli tre ledere og det er begrenset antall deltakerplasser, og hver gruppe kan i hovedsak ikke sende flere enn to speidere.

Alle deltakere som har fått plass på turen vil få beskjed om dette uka etter søknadsfristen. Første deltakerbrev vil komme på e-post til alle i slutten av juni. Siste informasjonsbrev med endelig program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen. 

Reise
Det er oppmøte på Sola lufthavn på morgenen lørdag 5. oktober. Vi reiser med fly til London og med tog fra flyplassen inn til London. Mer spesifikk informasjon om oppmøtetidspunkt kommer senere.

Retur går flyet fra London Heathrow torsdag 10.oktober og lander Sola lufthavn.

Ikke bestill reise før du har fått bekreftet din plass på turen. 

Deltakeravgift og Frifondstøtte
Prisen på 14+ verden London er 5 000 kr per deltaker +  reisen tur/retur Sola lufthavn - London. Når du har fått bekreftet din plass på turen etter søknadsfristen har gått ut kan du betale 1000 kr  til 3201.08.95617 og merkes med «navn» og «14+ verden London». 

Politiattest
Alle ledere i staben må ha gyldig politiattest i orden før turen starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon
Ta kontakt med post@rogalandspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding, betaling eller har spørsmål om turen.