Rogaland KFUK-KFUM-speidere inviterer alle 5. og 6. klassinger til et nytt spennende arrangement; LEIR 56. Dette blir en actionfylt helg med vil gi gode opplevelser, minner for livet, utfordringer, mestring, nye venner med mer.

Spennende aktiviteter

Det blir bading og vannaktiviteter, speideraktiviteter, mat på bål, leirbål og mye action!  Vi overnatter i telt og lavvoer.  Rovere fra gruppene er velkomne til å hjelpe til.

Ledere må være med!

Leirkomiteen presiserer at deltakende grupper må stille med 1 voksen (leder eller foresatte) pr 6. speider. Helsekort på hver deltaker må være utfylt før leirstart.

Påmelding innen fredag 28. april 2021

Samlet påmelding fra hver speidergruppe i kretsen til: post@rogalandspeider.no

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Deltakeravgift

Speider kr. 800,-
Ledere/foreldre kr. 350,-
Rovere som er med som maur kr. 0,–

Politiattest

Alle i stab og ledere som skal være med på LEIR 56 med deltakere som er under 18 år må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til post@rogalandspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 14 år eller eldre og vil være stab på LEIR 56? Se utlysningen og søk her.

Rammeprogram - kommer