Ulv fra Traneby speidergruppe i Norges Speiderforbund stakk av med seieren i 2019, og de kan dermed kalle seg norgesmestere i speiding. Klarer en patrulje fra KFUK-KFUM-speiderne å vinne norgesmesterskapet i 2020?

NM i speiding vil i 2020 arrangeres av Hordaland krins fra Norges Speiderforbund i Bergen. Der skal nesten tusen speidere, fordelt på over hundre patruljer, vise fram sine speiderferdigheter. NM i speiding er en årlig konkurranse, hvor speiderne deltar patruljevis.  De får bryne seg på oppgaver innen en lang rekke speiderferdigheter - her får man bruk for både kreative, praktiske og teoretiske evner, og godt samarbeid. Men det aller viktigste er å ha det gøy!

Kretsene velger hvilke patruljer som får lov til å delta i den nasjonale finalen, og uttaket skjer gjennom kretsvise konkurranser. Merk at gruppen kan få 50 kroner i støtte for hver deltaker i kretskonkurransen. Hvis patruljen kommer til NM, kan den dessuten få inntil 75 prosent av reisekostnadene dekket etter Frifond-søknad. Husk søknadsfrist 25.november. Hvor mange patruljer hver krets kan sende avhenger av hvor mange speidere det er i kretsen. NM i speiding arrangeres sammen med Norges speiderforbund.

Årets NM vil ha noen endringer. Les mer om det her. 

All informasjon om NM, samt tidligere oppgaver finner du på nmispeiding.no

Påmelding

Påmelding til NM i speiding for deltakere skjer via "Min Speiding" (medlemssystemet til Norges Speiderforbund). Her finner du en veiledning for KFUK-KFUM-speidere som skal melde seg på arrangementet. 

Husk å undersøke om du allerede har en bruker før du oppretter en ny og hvis du meldte på speidere i NM i speiding i fjor vil informasjonen fortsatt ligge der. Trykk på "Trenger passord" for å få

Det kommer mer informasjon om stabspåmelding senere. 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Caroline Hop på telefon: 404 06 650 eller caroline.hop@speiding.no om du har spørsmål om påmelding til NM i speiding. 

Ta kontakt med NM@speiding.no om du har spørsmål om NM i speiding.