Innhold på kurset

Sykkelen er lett å ha med seg på tur, og gir en helt ny frihet til deg som ønsker å oppleve naturens fantastiske opplevelser. I tillegg er sykkel et miljøvennlig alternativ. Sykkelen brukes som fremkomstmiddel på 14+ SYKKEL OG FISK. Fisking er utrolig spennende. Man vet aldri hva som kommer til å skje, hvor mye og hvor stor fisk man får. Det er utrolig fint å få være ute i natur og gjøre noe aktivt i stedet for å sitte inne og spille dataspill.

Hvem passer kurset for?

14+ SYKKEL OG FISK anbefales på det varmeste for speidere født '08-'05. Kurset passer for deg som har har interesse for sykkel og fisking.   

Påmelding

Info kommer
 

Deltakeravgift

Prisen er 700 kr per deltaker. Det sendes faktura til gruppen i etterkant av kurset.

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Politiattest

Alle i stab og ledere som skal være med på 14+ SYKKEL OG FISK med deltakere som er under 18 år må ha gyldig politiattest i orden før kurset starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til post@rogalandspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 17 år eller eldre og vil være stab på 14+ SYKKEL OG FISK? Se utlysningen og søk her.

 

Miniatyrbilde: Ole Norland