Et av kretsen sine fokusområder er å utvikle flere gode ledere. De aller fleste som har vært stab tidligere ønsker å gjøre det igjen, nettopp fordi de har fått mange gode erfaringer samtidig som det er veldig gøy. Dette er en gylden mulighet for å utfordre deg selv. Vi ønsker å sette kursstaben sammen av både godt erfarne, litt erfarne og helt ferske stabsmedlemmer, så her er det bare å melde interesse!

Alle kurs har en kursmanual eller et måldokument med informasjon om arrangementet slik som program, innhold, økter og erfaringer gjort fra tidligere kurs. Kursleder samarbeider med kontaktperson i PLu og kretskontoret som hjelper til med mange praktiske oppgaver på forhånd som å sende ut informasjon, bestille mat, pakke utstyr osv. Staben har ansvar for planlegging i forkant av arrangementet og må være med på selve gjennomføringen.

Staben får vanligvis dekket utgifter i forbindelse med planlegging, selve kurset, dersom ikke annet står spesifisert.

Vi arrangerer VEILEDERKURS 19.-20. februar 2021. Meld deg på - få  gode tips om hvordan du kan utvikle deg til å bli en god veileder.  

Du må:

  • Ha politiattest i orden

  • Være god til å lære bort

  • Brenne for et eller flere av temaene på kurset

Hvis et eller flere av arrangementene virker interessante å være med som kursstab på, bruk linken under eller send en e-post til: post@rogalandspeider.no 

 

foto: Helen Sola Norland