14+ Mat
- Vandrere (10-15 år)
Påmeldingsfrist: 15. oktober
Bli med på kurset 14+ mat!
Dette kurset er laget for deg som ønsker å lære mer om utendørs matlaging. Du vil få praktisk opplæring i ulike metoder for å lage mat på bål, i kokegrop og med kokeapparat. I tillegg til matlaging vil du lære om ernæring og hygiene. Og selvfølgelig blir det mye moro og lek underveis!
Bli med oss og oppdag gleden ved å lage mat ute!
Speidere elsker å gå på tur og tenne bål. Uavhengig av årstider, vær og føreforhold så pakker vi sekken og vandrer ut i vår vakre natur. I skogen, på fjellet eller langs sjøen – vi har alle våre favoritt. En ting er sikkert: når det er tid for rast er det også tid for bål!
14+ mat er kurset for deg som vil lære mer om å lage mat ute i det fri. Det vil bli kursing i forskjellige måter å lage mat på bål, i kokegrop, på kokeapparat. I tillegg til å lære om hvordan du lager mat vil du også lære om ernæring og hygiene. Selvfølgelig blir det også en del lek og moro.
Antall plasser: 20 stk (maks 3 stk fra samme gruppe)
Påmelding
Påmelding i Hypersys er ikke åpen. Påmeldingen er bindende.
Deltakeravgift
Prisen er 1200 kr per deltaker. Husk å merke innbetalingen med navn på speider og kurs. Reisekostnader kommer i tillegg.
Hvem passer arrangementet for?
Hvem: Speidere i alder 14-17 år (Deltakere som har fyllt 14 år før kursstart vil bli prioritert. Deltakere som fyller 14+ i løpet av høsten får tildelt ledige plasser etter påmeldingsfristen).
Antall plasser: 20 stk (maks 3 stk fra samme gruppe)
Ikke medlem hos KFUK-KFUM-speiderne?
Kurseter åpen for speidere fra Norges speiderforbund. For speidere fra andre forbund er det et tillegg i prisen på 100 kroner. For ikke-medlemmer er det et tillegg tilsvarende medlemskontingenten vår på 575 kroner. Blir arrangementet fullt vil medlemmer i KFUK-KFUM-speiderne prioriteres.
For hjelp med påmelding når du ikke er medlem i KFUK-KFUM-speiderne, ta kontakt på post@rogalandspeider.no