Er dette noe for deg?

Et av kretsens fokusområder er å utvikle unge ledere, og de aller fleste som har vært stab tidligere ønsker å gjøre det igjen, nettopp fordi de har fått mange gode erfaringer samtidig som det er utrolig kjekt. Dette er en gylden mulighet for å utfordre deg selv. Vi ønsker å sette kursstaben sammen av både godt erfarne, litt erfarne og helt ferske stabsmedlemmer, så her er det bare å melde interesse!

Hva har staben ansvar for? 

Alle kurs har en kursmanual eller et måldokument med informasjon om arrangementet slik som program, innhold, økter og erfaringer gjort fra tidligere kurs. Kursleder samarbeider med ansatt i kretsen som hjelper til med mange praktiske oppgaver på forhånd som å sende ut informasjon, bestille mat, pakke utstyr osv. Staben har ansvar for planlegging i forkant av arrangementet og må være med på selve gjennomføringen. Staben får vanligvis dekket sine utgifter i forbindelse med det frivillige engasjementet, hvis ikke annet står spesifisert.

Søk om å bli stabsmedlem

Synes du det virker interessant å være med som stab eller kursleder? Meld din interesse ved å fylle ut en søknad:

Søk om å bli stab på våre aktiviteter

Som stabsmedlem må du:

  • gjerne ha erfaring med å holde kurs eller være interessert i å lære det.
  • brenne for ett eller flere av temaene på kurset.
  • ha en gyldig politiattest (vi hjelper deg å skaffe dette hvis du ikke har en fra før av).

 

Vi vil kontakte deg når vi velger blant søkerne og setter sammen staben senere. Ta gjerne kontakt med Helen om du har noen spørsmål om arrangementene i kretsen.

Akkurat nå søker vi stab til:

Veiledernettverket

Har du allerede vært med som stab eller vært kursleder på et kurs eller arrangement? Meld deg inn i veiledernettverket (Facebook-gruppe). Der deler vi faglig påfyll og erfaringer, gir relevant informasjon og muliggjør nettverksbygging for de som brenner for kurs og arrangement i kretsen.