Det blir nye utfordringer, nye mestringsopplevelser, og nye venner på tvers av forbundene!
Gleder du deg mest til leirbål, kretsbannerfres eller konkurransen?
Leir-versjon av KBK gir lek og læring i nydelig harmoni. Det er også et flott utgangspunkt for lederaktiviteter. Målet er en sosial helg for både speidere og ledere, hvor vi trener på speiderferdigheter vi kan få bruk for på tur og leir.

På kretsbannerkonkurransen konkurrerer patruljer i forskjellige speiderferdigheter. De beste patruljen kvalifiserer seg til NM i speiding. Vi vet at mange tropper har yngre, uerfarne speidere som ikke tidligere har deltatt i en slik konkurranse. Det gjør ingenting! Helgen er lagt opp slik at det er mye læring under trygge rammer, og her er det ingen som taper!

Foreløpig påmelding

Navn på troppsleder, i annet skrives antall patruljer.
Detaljert påmelding med antall og navn i patruljene og diverse annen informasjon, kommer på et senere tidspunkt.

Priser

Pris: 600,- pr patrulje + 250,- per deltaker/leder i overnatting. Husk at det er mulig for gruppene å søke f.eks FRIFOND om støtte til arrangementet.

Hvem

En patrulje består av 3 til 8 speidere i alderen 5. - 10. klasse. Egen premiering for patruljer med kun speidere fra mellomtrinnet (5.-7. klasse).

Ledere

Hver patrulje stiller med en leder for gjennomføring av arrangementet. Det blir også sosiale rammer for ledere/rovere. PS! Har du ikke leder til alle patruljene, er kretsen behjelpelige! Husk at rovere kan være gode ledere.

 

Invitasjon

Forhåndsoppgave 1 

Forhåndsoppgave 2 - kommer