Oppgjørsskjema og skjema for kjøregodtgjøring. OBS: Husk å signere nederst på arket der det står signatur under godkjenning! Nummerer vedleggene og legg dem i rekkefølge.

Her finner du bompengekalkulator som kan brukes til å beregne bompenger på kjøreturer. Bruk gjerne utskriften som vedlegg til kjøregodtgjørelsen.

Oppgjørsskjema

Brukes for å summere opp alle utlegg du har hatt. Dette skjemaet brukes til utlegg som flyreiser, togreiser, bussreiser, utlegg for mat, vareinnkjøp ect. Husk at det alltid skal legges ved kvittering. Nummerer vedleggene og legg dem i rekkefølge.

(Google sheets) Skjemaet summerer automatisk. For å redigere i dokumentet: Trykk på "fil" og last ned som excel eller lagre som kopi på egen disk. Send inn som Google Sheets (husk å del med åpen lenke) eller Excel-fil. Eksporterer du til PDF, velg stående og påse at alt på arket samles på en side.

Kjøregodtgjørelsesskjema

Brukes dersom du har hatt en biltur (tur/retur) du skal ha refundert.

(Google sheets) Skjemaet summerer automatisk. For å redigere i dokumentet: Trykk på "fil" og last ned som excel eller lagre som kopi på egen disk. Send inn som Google Sheets (husk å del med åpen lenke) eller Excel-fil. Eksporterer du til PDF, velg stående og påse at alt på arket samles på en side.