logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018
 • Emilie Hovland er ny leder i roverombudet

  Årets roverkretsting ble avholdt på Midtholmen, 26. august. Roverkretsting er mer enn bare "speiderpolitikk". Dette er en sosial møteplass for rovere i alle aldre fra hele kretsen. Noe av programmet var blant annet seiling og grilling med polske speidere.

 • Vandrertrofeet er tilbake i Rogaland!

  Vi gratulerer Gaupe fra Riska speidergruppe med seieren. Gaupe scoret scoret høyt på alle oppgavene i lagkonkurransen og kan nå kalle seg for norgesmestere i speiding. – Det var helt rått, vi hadde ikke forventet det, forteller en strålende fornøyd Jakob Risdal (14) fra vinnerpatruljen. 2014 var det Ælj fra Kampenspeiderne som fikk det flotte trofeet til Rogaland.

 • "Jeg vil bli president"

  Utstilling av sørsudanske barnetegninger fra Kyriandongo flyktningleir i Uganda, kommer til Stavanger i november 2017.

 • Slikkepinnetreet finnes på Horve 2!

  Flere av kretsens oppdagere og familiespeidere samlet seg til felles leir på Horve 2, 26.- 28. mai. Det ble en aktiv helg med masse kjekt program.

 • Bli speidervenn i dag!

  Speiderarbeidet drives av engasjerte og dedikerte frivillige, men vi trenger gode støttespillere. DU kan hjelpe SPEIDEREN å nå enda flere barn og unge med et godt og meningsfylt tilbud.

 • The Octopos var 2,5 poeng fra NM billett

  Årets kretsbannerkonkurranse er historie. 26 patruljer fra Rogaland KFUK-KFUM-speidere og Vesterlen krets deltok. Det alle lurte på, var: Hvem blir årets kretsmester i speiding?

Design og utvikling: CoreTrek AS